mandag 30. november 2009

Hurra

Gratulerer med dagen, beste!

Vi var på besøk å feira litt i går vi, og hvilken kake passet vel bedre enn "verdens beste".. Håper du får en fin dag!

søndag 29. november 2009

Advarsel

Ikke tørk klær på stativ i nærheten av ett pepperkakehus...

Man kan risikere at det blir litt mykt... Noe bare måtte gjøre meg sur på morran liksom..

lørdag 28. november 2009

Overaskelse

Da jeg sto opp i dag og skulle pusse tanna til Nora fikk jeg meg en overaskelse, det var ikke bare èn tann der men to!! De kom jammen meg fort, har jo ikke merket en enenste antydning til at de var på vei heller.. Men det er vel kanskje bare greit! Også ikke nok med det men nå er det andrè natta på rad at hun sover gjennom uten mat! Er det rart jeg er i perlehumør i dag eller? Jeg har faktisk fått mer enn tre timer sammenhengende søvn, gjør underverker for kroppen! Håper bare hun har bestemt seg for å fortsette sånn!

Også må jeg skryte litt av Daniel også, han hadde prøveeksamen i går og bestod den med glans! Fikk karakter 5/6 og beste besvarelsen av alle. Tror ikke det blir nå problem og stå på eksamen neste fredag så flink som han er!

Men nå er det nok skryt herfra på morgenkvisten.. Ha en fin søndag folkens!

Ting skjer

I går var jeg på julebord med babygruppa, det var veldig koselig. Var så utrolig godt å dra ut helt alene og bare tenke på meg selv. Vi var først på egon å spiste, drakk, skravla og kosa oss. Etterpå dro noen hjem og en liten gjeng dro videre ut på byen. Vi endte opp med å dra på Rock City, følte vel kanskje ikke at vi passa så veldig godt inn der blandt menn med langt svart hår og skinnjakker men.. Denne kvelden gikk så alt for fort, men det er vel bare ett godt tegn på at jeg hadde det morsomt! Prøvde å ta noen bilder men mobilen ville ikke samarbeide så godt, ble jo så mørke.. Kan sette inn ett likevel!




I dag har Nora vært hos bestemor og beste, pappsen har vært på kurs og mamsen har vært hjemme og slappa av.. Jeg fikk meg litt av en overaskelse da vi kom dit for å hente henne i ettermiddag. Hun sa MAMMA da jeg kom!! Og hun hadde sagt det flere ganger på den tida hun hadde vært der.. Og det er heeeelt sant! Denne gangen er det flere som har hørt det også. Som oftest får man høre at det er sikkert noe man bare innbiller seg, for foreldre liker jo å tro at barna er flinke og hører det de vil høre. Jeg er så uendelig stolt, og for en utrolig følelse! Nesten så jeg kan si at det er det vakreste noen har sagt til meg noen gang! Og ikke nok med det, hun har fått en tann også! Det hadde plutselig klirra i skjea når bestemor ga mat. En skarp liten luring som har kommet fram. Den måtte ha kommet enten i natt eller i dag, for den var ikke der i går.. Den kom rett og slett helt uten forvarsel. Gjett om det var to stolte foreldre som sto å pussa tanna i kveld da! Nora smatta som bare det, tannkrem var visst godt.. De siste dagene har hun også reist seg opp i krypestilling, så det spørs om hun kanskje begynner å farte litt mere snart.. Ting skjer i utviklingen med andre ord!



I kveld har jeg laga pepperkakehus, det var ikke bare-bare for en utolmodig amatør som meg.. Og brutal som jeg er knakk jeg det både en og to ganger før jeg fikk satt det sammen, så det er godt limt kan man si.. Skeivt ble det også! Men snill som Daniel er så påstår han at jeg har vært veldig flink og at det ble fint.. Tørr vel ikke si noe annet! Også har jeg hengt opp stjerna, tatt fram julestaken og adventslysene - Gleder meg til første søndag i advent!




Da skal jeg kose meg meg siste rest av lørdagskvelden!

fredag 27. november 2009

Noe GRISERI!

Ja, det er denne svineinfluensavaksina jeg snakker om.. Jeg dro for å ta den i går, selv med min enorme sprøyteskrekk. Jeg var så nervøs da jeg sto i køa der at det raknet litt for meg ett øyeblikk da en dame snek seg forran oss.. Jeg pleier ofte å irritere meg over sånt i køer og sånn, men jeg pleier aldri å si noe! Men det gjorde jeg i går, sørga for å presse meg forran henne igjen også.. Rart hvordan oppførsla blir når man er nervøs altså! Å ta sprøyta gikk over all forventning, den kjente jeg ikke en gang... Timene gikk i går uten at jeg kunne kjenne en eneste bivirkning. Så kom kvelden krypende og jeg ble bare trøttere og trøttere.. Så begynte jeg å fryse litt. Innen klokka var 21 var jeg godt planta i fosterstilling i senga mi, formen var litt rar.. Da Daniel kom å la seg noen timer senere frøs jeg så mye at jeg lå bare å hakka tenner og rista.. Fikk på meg ett ullpledd og to dyner, enda så frøs jeg. Etter litt smertestillende ble det jo selvfølgelig motsatt, ble så varm at jeg helst skulle gått på verandaen å lagt meg.. Litt av en natt! Formen i dag er ikke så mye å skryte av den heller.. Kjennes ut som jeg har vært på turnè i flere dager.. Vet at jeg klager skikkelig nå, men jeg er ikke vant med å være sjuk...


onsdag 25. november 2009

Utfordre meg selv

I det siste har jeg begynt å utfordre meg selv til å smake nye ting.. Ting jeg alltid har sagt at jeg ikke liker! Kom til å tenke på at det er jo noe jeg egentlig har fått for meg da jeg var lita. Det er hovedsakelig fisk jeg har prøvd meg på siden det er stor sett det eneste jeg ikke spiser.. Må innrømme at det jeg har prøvd meg på til nå har vært veldig godt. Kan ramse opp noe av det jeg har prøvd meg på; Rødspette, laks, fiskepinner, elgkjøtt, fiskegrateng +++ Jeg kan smake på det meste men når det kommer til sau takker jeg for meg - Ullsokkene har jeg på beina! I dag har jeg spist laks og tilbehør (t.o.m. agurk) sammen med Tine og da kom jeg til å tenke på hvorfor jeg ikke har spist det på lenge.. Det har seg sånn at jeg var en meget bestemt ung dame, sånn type "klare selv".. Det gikk ikke så bra når jeg absolutt skulle renske laksen min selv med middagsbordet.. Flere fiskebein som satt fast i halsen satte dype spor, så dype at det tok 16 år før det ble prøvd på ny. Nå må jeg bare overbevise Daniel når han kommer hjem fra jobb, han jubla ikke akkurat da han fikk høre hva som sto på menyen i dag..


tirsdag 24. november 2009

Tidsfordriv

Jeg får ikke sove, så jeg sitter å leker meg litt med bilder.. Noe må man jo finne på når Jon Blund tydeligvis har gått rett forbi døra mi i dag. Jeg har sikkert drukket så mye te at når jeg først får sove må jeg stå opp for å gå på do.. Men nok om det, slenger ut ett av bildene jeg har laget..


Resultatet

I dag var jeg på ett etterlengta besøk hos frisøren.. Kan vel si så mye som at jeg bare kan drømme om å slenge håret opp i en sliten hestehale på morran nå. Det er veldig uvandt for meg enda, men man får håpe det går seg til. Er jo uansett bare hår det er snakk om, så det gror jo ut igjen. Ett pluss er det iallefall; Nora får ikke til å ligge å lugge meg når jeg ammer henne lenger!
Lovte dere bilde i går, så jeg må vel holde det da..


mandag 23. november 2009

Forandre topplokket

I morgen skal jeg til frisøren, og jeg gleder meg veldig. Begynner å bli en stund siden sist jeg var hos frisøren nå, så skal bli godt med en forandring! Jeg stiller egentlig med åpne kort.. Har ingen konkrete ønsker, pleier å la frisøren bestemme siden de stort sett vet best. Så det er like spennende hver gang å se hvordan jeg ender opp. Tenker som så at det er da bare hår, det vokser fort ut igjen og alt kan fikses med strikk og spenner. Skal legge ut ett "før- og etterbilde" i morgen når jeg kommer tilbake.


Metallica



I april 2010 kommer Metallica til Oslo nok en gang, og i dag fikk vi skaffa oss billetter! Konserten i sommer ga virkelig mersmak, så nå er det bare å glede seg, bare så synd det er så lenge til.. Men det er jo godt å ha noe å glede seg til etter jul også! Daniel sto opp tidlig i dag for å sikre oss billetter, jeg hadde ikke så mye imot å ligge litt til.. Men da jeg omsider fikk dratt morrastrynet mitt ut av soverommet fikk jeg den flotte beskjed om at vi ikke fikk billetter.. Daniel dro på jobb og Nora la seg for å sove duppen sin da mor i huset bestemte seg for å prøve selv, og vips det satt jeg med fire billetter! Hva er det ikke man kan utrette når man tar saken i egne hender, det måtte ett par tastetrykk av kvinnehender til.. Men hvem som skaffa dem er vel lite viktig, vi skal iallefall på konsert!!




Slenger inn ett par bilder fra forrige konsert..




Velkommen

Velkommen til vår nye blogg!
Håper dere alle henger med fortsatt etter vi bytta adresse.
Nå er det vel bare og blogge ivei, var litt tomt her enda så..