fredag 30. april 2010

Nora 1 år!

I dag ble lillejenta vår 1 år! Er helt utrolig å tenke på at det har gått så fort, og for ett fantastisk år! Dagen i dag har vi feiret med pølser, kaker og masse flotte mennesker, det var faktisk 18 stk som var her tilsammen. Vil takke alle som kom hit i dag og gjorde denne dagen helt fantastisk! Jeg blir helt rørt av at så mange ville feire sammen med oss, for ikke å snakke om alle de flotte gavene hun har fått! Lillemor fikk spise kake også, det ble ikke like mye griseri som vi hadde venta.. Hun tok seg god tid og kosa seg skikkelig! Nå har bursdagsbarnet sovna, tror hun var sliten etter en aktiv dag! Og enda venter vi flere gjester både i morgen og på søndag! Men nå skal jeg avslutte skrivinga og heller komme med noen bilder!

























Jeg er så stolt av å være mamma til denne jenta!!

tirsdag 6. april 2010

Nora går *video*

Her kommer video av Nora sine første skritt.. Alle ser nesten selvlysende ut, men slik blir det med dårlig kamera og sola midt i fleisen!


mandag 5. april 2010

Påske 2010

Da er vi kommet til byen igjen, påska er over - Og den gikk fort! Men vi har hatt noen flotte dager på Roan med fint vær og selskap! Mere er det vel egentlig ikke og si om det, legger heller ut noen bilder..



I går gikk Nora for første gang. Hun har tatt noen skritt nå og da tidligere også, men da gikk hun skikkelig. Fikk fanga det opp på film så skal prøve å få lagt ut enten i kveld eller i morgen. Allerede ved sengetid i går hadde hun fått tre blå/røde horn i panna..

søndag 4. april 2010

Flaut!

Hadde en litt pinlig opplevelse på jobb i forrige uke.. Satt i kassa og slo inn varer og følte at så mange stirra på meg når de betalte varene sine. Prøvde og speile meg å se etter om jeg hadde noe i ansiktet, men nei.. Så jeg slo meg til ro med at det sikkert ikke var noe spesiellt.. Etter hvert ble jeg våt på hånda da jeg skulle dra varene forbi. Hva i alle dager!? Da oppdaga jeg at jeg satt med to svære våte flekker på skjorta.. Hjelp! Der satt jeg med lang kø, og kom meg ingen vei. Begynte først med å prøve å dekke meg til med en hånd, umulig.. Jeg fikk omsider tatt på meg enn fleece-vest.. Jeg var ganske varm i toppen fra før, men da kokte jeg! Kom meg på toalettet etter mye om og men.. Noen minutter senere kunne jeg skli ut døra med betydelig større frontparti, med lambi tytende ut av bh'en i alle retninger.. Jeg glemmer nok ikke ammeinnlegg før jeg går på jobb igjen! Og ja, jeg vet det er på tide å tenke på å slutte med amming også... Dessuten er jeg fryktelig glad for at ingen kommenterte det der jeg satt, for da hadde jeg nok sunket i jorda....