lørdag 28. november 2009

Ting skjer

I går var jeg på julebord med babygruppa, det var veldig koselig. Var så utrolig godt å dra ut helt alene og bare tenke på meg selv. Vi var først på egon å spiste, drakk, skravla og kosa oss. Etterpå dro noen hjem og en liten gjeng dro videre ut på byen. Vi endte opp med å dra på Rock City, følte vel kanskje ikke at vi passa så veldig godt inn der blandt menn med langt svart hår og skinnjakker men.. Denne kvelden gikk så alt for fort, men det er vel bare ett godt tegn på at jeg hadde det morsomt! Prøvde å ta noen bilder men mobilen ville ikke samarbeide så godt, ble jo så mørke.. Kan sette inn ett likevel!
I dag har Nora vært hos bestemor og beste, pappsen har vært på kurs og mamsen har vært hjemme og slappa av.. Jeg fikk meg litt av en overaskelse da vi kom dit for å hente henne i ettermiddag. Hun sa MAMMA da jeg kom!! Og hun hadde sagt det flere ganger på den tida hun hadde vært der.. Og det er heeeelt sant! Denne gangen er det flere som har hørt det også. Som oftest får man høre at det er sikkert noe man bare innbiller seg, for foreldre liker jo å tro at barna er flinke og hører det de vil høre. Jeg er så uendelig stolt, og for en utrolig følelse! Nesten så jeg kan si at det er det vakreste noen har sagt til meg noen gang! Og ikke nok med det, hun har fått en tann også! Det hadde plutselig klirra i skjea når bestemor ga mat. En skarp liten luring som har kommet fram. Den måtte ha kommet enten i natt eller i dag, for den var ikke der i går.. Den kom rett og slett helt uten forvarsel. Gjett om det var to stolte foreldre som sto å pussa tanna i kveld da! Nora smatta som bare det, tannkrem var visst godt.. De siste dagene har hun også reist seg opp i krypestilling, så det spørs om hun kanskje begynner å farte litt mere snart.. Ting skjer i utviklingen med andre ord!I kveld har jeg laga pepperkakehus, det var ikke bare-bare for en utolmodig amatør som meg.. Og brutal som jeg er knakk jeg det både en og to ganger før jeg fikk satt det sammen, så det er godt limt kan man si.. Skeivt ble det også! Men snill som Daniel er så påstår han at jeg har vært veldig flink og at det ble fint.. Tørr vel ikke si noe annet! Også har jeg hengt opp stjerna, tatt fram julestaken og adventslysene - Gleder meg til første søndag i advent!
Da skal jeg kose meg meg siste rest av lørdagskvelden!

5 kommentarer:

 1. Daniel har rett,pepperkakehuset var fint :)
  så gøy at nora har fått ei tann og sagt mamma,dere er vel stolte nå :)

  SvarSlett
 2. Godt å hør at d itj e bære æ som har lite tolmodighet når d gjelds pynting å sammensetting av pepperkakehus..:p vart skakt å skjevt mett å, jekk soint jor d å..:p Hehe:)
  Men resultate dett vart jo kjæmpe bra! :-)

  Veronika:)

  SvarSlett
 3. For ikke å snakke om det forbanna sukkeret som stivna hele tida før jeg rakk og smøre på og feste det..

  SvarSlett
 4. Hehe:) akkurat sånn va d her å! må tru æ bainna nåkka gånga førri æ va færdi..:p

  Veronika

  SvarSlett
 5. Barnevognsmafiaen inntok Rock city!!! HAHAHA!!!

  Snasent pepperkakehus som desverre måtte lide en sakte men sikekr død. Årsak: Fukt! Kjipe greier.. ;)

  SvarSlett