lørdag 8. mai 2010

Fra det ene, til det andre..

Jeg hadde i grunnen lovt meg selv og være flink til å blogge etter at jeg begynte på jobb igjen.. Det ble litt hard og holde, det er ikke like mye tid til overs som før. Men litt bedre enn det har vært i det siste, det skal jeg klare!

Det er ganske slitsomt i lengden og holde på som vi gjør nå.. Vi har jo ikke barnehageplass, så jeg og Daniel jobber om hverandre. Når Daniel kommer hjem fra jobb, drar jeg på jobb - Eller omvendt. Hender seg at det er dager vi nesten ikke rekker annet enn og si hei og hade til hverandre. Heldigvis har vi så fantastisk familie som er super snille og stiller opp som barnevakt når det skulle trengs! Men vi vet at denne situasjonen kun er for en periode, så da er det greit! Men nok om det!

På torsdag passa jeg Matheo mens mamman og pappan hans hadde kurs/eksamen. Jeg var spent på forhånd om hvordan det skulle gå med to aktive krabater i hus. Men det gikk over all forventning, ungene var så snille! De leka seg masse sammen, og samarbeida meget godt om å rote utover alt de kunne finne. Både det å mate begge, og legge dem samtidig gikk uten problemer! Var jammen meg like før jeg bobbla over av stolthet! Etter duppen var vi i parken og mata gakk-gakkene...
I dag var vi en tur på lade arena for å handle noen småting.. Det ble også første gangen vi slapp ned Nora for å gå selv på et senter, det kryr jo ikke akkurat av folk der så.. Det ble en meget morsom opplevelse! Hun ble så utrolig gira at hun løp rundt omkring og bare hyla i begeistring! Hun fikk nok både de som jobba på sportsbutikken og på barnas hus til å smile godt.. Da vi gikk inn på barnas hus tror jeg hun trodde at hun hadde havna i ett slags drømmeland.. Hun utforska det meste med ivrige blikk og fingre! Nesten litt synd at vi ikke tok noen bilder..


I kveld fikk hun kjekse med sjokoladetrekk for første gang.. Det måtte jo bare bli søl!
Denne uka har vi også vært på 1-års kontroll med Nora på helsestasjonen. Hun har nå blitt 75 cm og 9,6kg. Sprøyter ble det også, en i hvert lår. Skal sies at hun er tøffere enn mamman når det kommer til det punktet.. Resten av dagen ble hun skikkelig slapp og lå bare og kosa seg under pleddet på sofaen sammen med meg.
Ja, ja.. Da har jeg kommet med litt av det vi har drevet på med den siste tiden.. Ble litt hopp fra det ene til det andre.. Men sånn blir det når jeg slurver med blogginga! Men som nevnt over her, så skal jeg prøve å bli litt flinkere.
Ha en fortsatt fin helg!

5 kommentarer:

 1. Ei som sjer veldig fornøyd ut me det hu gjør gitt:)
  - no glede vi oss på Grilling sammen me dåkker seiner i dag:)

  SvarSlett
 2. Nammm...sjokoladekjeks er toppen,
  og godt for den lille skrotten! :)

  Fint å høre fra dere igjen! Keep the bloggings up. Jeg begynner på jobb igjen i morgen, så det spørs om det blir daffere på min blogg også fremover!

  Ha en fortsatt fin søndag! :)

  SvarSlett
 3. Lettvekter Lille Nora!
  Prebs på 6 mnd er 67,5 cm og 9030 gram ;)

  SvarSlett
 4. Så koselig med oppdatering!

  Den kjeksa så jammen meg god ut! :D

  SvarSlett
 5. Så fine bilda :) Så søt ho va md sjokkisn!
  Tusn takk for at du passa lisjen <3

  SvarSlett