tirsdag 8. juni 2010

Det er liv i oss

Vi er bare ikke så flinke til å blogge, og denne gangen har jeg ikke tenkt og love bot og bedring med denne blogginga - da blir det jo bare enda værre. Her hos oss er det full fart fra morgen til kveld! Jeg hadde aldri forestillt meg at en unge på 1 år kan rote så utrolig masse.. Men en ting har jeg lært, at det bare må få ligge til det blir kveld og vesla er i seng. Jeg er ikke særlig glad i rot, og har til nå omtrent løpt etter Nora og rydda i hvert eneste rom. Nå må jeg bare ta av meg "brillene" og late som jeg ikke ser... Ellers blir man utslitt! Dessuten tror jeg bare det er en ting hun har tolmod til å sitte stille og holde på med, og det er og prøve å kle på seg selv.. Får hun tak i ett plagg, så kan hun sitte lenge! I dag fikk hun på seg strømpebuksa si alene (riktignok bare det ene beinet, og på gal fot), men du-og-du så stolt hun var etterpå..

Ellers så gjør vi nok som mange andre for tida, venter på sommer'n! Vi hadde jo toppers vær på lørdag, og hadde ett håp om at det var kommet for og bli.. Men... Nå er det bare 14 dager til jeg har en uke ferie, da reiser vi rett ut til "perlen i havgapet"! Da må det bare bli fint vær!

Legger inn en kort video siden jeg ikke orker og begynne å laste opp bilder nå.. Det er ikke vi som går tur med Harley lenger, iallefall ikke når det er en liten sjef med..

4 kommentarer:

 1. Herlig hundepasser dere har! Gleder meg til å se lillegull og dere igjen! Bestemor i Trondheim

  SvarSlett
 2. Åhælledussan! SJE PÅ HU DA!! :D:D:D:D:D

  SvarSlett
 3. Så flink te å gå tur med hunden da :) Og sååå søt!

  SvarSlett
 4. Hihi,sjefen ja! Så søt der ho gikk :D

  SvarSlett