onsdag 10. mars 2010

Arbeids-mamma

Da er permisjonen min over, i går hadde jeg min første arbeidsdag! Det var overaskende godt å komme tilbake i jobb igjen. Jeg var skikkelig nervøs på forhånd, føltes ut som jeg hadde glemt det meste.. Men det lå på lur bak i hjernebarken! Daniel trives også med og være "pappa i perm", men middag på bordet når jeg kom hjem var det ikke. Kan vel kanskje ha noe å gjøre med at jeg skulle lage kjøttkaker til Ida og Rune senere på dagen.. Også ble det ekstra godt å komme hjem etter jobb å se lillegull igjen, gjett om det var ei som krevde seg mat fra mammas matstasjon tvært! Planen var jo og slutte med amminga til jobbstart, men jeg klarer liksom ikke å gi helt slipp på den..


I dag har vi vært ute og sett på bilstol, må jo kjøpe en ny en til Nora snart! Det er en hel jungel der ute, så det er ikke bare-bare og bestemme seg.. Eneste jeg var helt bestemt på var at setet skal være bakovervendt! Valget falt til slutt på "besafe iZi kid x3", men vi har ikke kjøpt det enda siden dama i butikken sa at det kommer på tilbud om to uke

3 kommentarer:

 1. Godt å høre at det er noen som synes det er godt å begynne på jobb igjen! Gleder meg jeg, selv om det er et par måneder igjen... Blir godt å komme seg litt ut av mammabobla.

  Fin stol. Rosa og greier... :)

  SvarSlett
 2. Ja, det va sinnsykt godt å kom sæ litt ut av den bobla altså! :) Når starte du da? E det adressa du jobbe i?

  SvarSlett
 3. Begynne itj før i midten av mai. Da blir det å jobb i Radioadressa. :)
  Bli godt å få nå konkret å håill på me. Blir litt my surring hæim for min del. E my ut å finn på ting, men e som regel snakk om unga da og...hehe. Glede mæ t en barnefri arbeidsplass.. ;)

  SvarSlett