mandag 21. desember 2009

God jul!

ØNSKER ALLE VÅRE LESERE EN RIKTIG GOD JUL!

Selv sliter jeg litt med å finne julestemninga.. Håper den kommer på lillejulaften når treet skal pyntes og "Grevinnen og hovmesteren" kommer på skjermen, er egentlig litt lei av det men det må til alikevel! Så er det bare å glede seg til å se "tre nøtter til askepott" og "reisen til julestjernen" mens julestrømpen settes til livs i ivrige tygg. Kunne tenkt meg å gå i kirka på julaften men Daniel er vel ikke like enig i akkurat det.. Også all den deilige julematen, jeg spiser ribbe kun på julaften, så det skal bli ett etterlengtet måltid! Også blir det jo noen ekstra pakker å åpne på oss i år, for Nora er vel ikke så dreven på det enda. Er mest nysgjerrig på hennes pakker! Nå når jeg har blitt voksen klarer jeg heldigvis å styre nysgjerrigheta mi på mine egne pakker da.. Husker det året da jeg pakka opp alle gavene på forhånd, for så å prøve å pakke de fint inn igjen etterpå noen dager før julaften. Det var ikke bare mine pakker heller, jeg visste hva alle i familien fikk på forhånd den jula.. Det gjorde jeg kun en gang, for man kan vel si at litt av spenninga forsvant! Til mitt forsvar var jeg ikke så gammel da, det var ikke i fjor for å si det sånn... Og samvittigheta var heller ikke så veldig god.. Man lærer mens man lever!

Håper alle får ei trivelig jul!

5 kommentarer:

 1. Hihi, syns æ sjer dæ når du pakke inn julegavan ijæn ætte du ha åpna dæm..! :D
  Ein ska jerra nån sånne blæmmerta i barndommen sjø. Æ bekka treet ein gång æ, og da trudd Kristel at d AILDRI vart jul ijæn!! Mohahaha, EVIL LITTLE SISTER ;)

  Søte Nora, forresten.. Sukk!

  SvarSlett
 2. ja e mest spennanes å se ka ongan får :) æ vejt at hogne får sååå mye fint ;D
  men e arti å se ka venninnan har funne på også. :)
  god jul tel dåkker, håpe vi kan treffes snart :)

  SvarSlett
 3. for et hærli bilde av prinsessa:)

  SvarSlett
 4. Skjønt bilde av lillegull! Å få feire jul med dere i år var helt herlig! Ikke minst å få snike seg opp i lag med lillegull på førstedags-morgen! Takk for at dere kom hit på julaften i år!
  Tone

  SvarSlett