mandag 14. desember 2009

Juleferie

Nå er vi i skikkelig feriemodus hele gjengen, Daniel har juleferie med unntak av fire timer arbeid på lillejulaften. I helga har vi vært på Bessaker hos mine besteforeldre, det var lenge siden sist jeg har vært der en hel helg. På lørdag laga vi smultringer, det er så godt og var faktisk ikke så vanskelig å lage. Men tror nok ikke det blir bakt sju slag på meg i år altså, er ikke så veldig begeistra for julekaker så de blir nok bare liggende.. På søndag kom det to luciabarn på besøk, Patrik og Jonas hadde på kostymene som de skulle bruke i barnehagen i luciatog. Vi ble med dem hjem til Roan i går, hvor lenge vi blir her aner vi ikke.. Det er godt å ta det som det kommer!
Da vi var hos bestemor bladde jeg litt gjennom gamle album, fant mye lekkert der.. B.l.a. ett bilde fra julaften da jeg og Tine var små, legg merke til de fantastiske kjolene... Lurer kanskje på om jeg skal investere i noe sånt i år?


11 kommentarer:

 1. du må nu bærre sei ifra vess a nora vilj arv min:P - har deinj legganes klar æXD

  SvarSlett
 2. Jeg tror Nora ha blitt kjempe fin i en slik kjole!!;)
  Såg "snurten" i Daniel og barnevogna utenfor huset til bestefaren din på Roan når vi kjørte dra legen idag!!:)
  kjedli at Nicolai er syk, eller så kunne du&Nora og Wenche&Robin kommet på besøk!?=)
  (Nicolai blir sekkert veldig gla for besøk selv om ikke formen er på topp altså, men det frister kanskje ikke dere å bli syk til jul..?)

  SvarSlett
 3. Haha.. Veit no itj heilt om fin e det rette ordet.. :p Da såg du nok rætt, ja! E han smettsom da? E da vel bære dem første dagan det vel?

  SvarSlett
 4. Nææj, han e vell itj smettsom no længer da...
  Så vess dåkk vil kom ein dag så e dåkk hjerli velkommen!!;)

  SvarSlett
 5. Veit itj heilt kor leng vi bli enda da.. Reise vel mest sannsynlig på onsdan tenke æ. E dokk heim i mårra da isåfaill?

  SvarSlett
 6. Vi e i Osen å ska heim på onsdag! :) Hadd vorre væææældi arti å treft Nora å Lene, har itj shett dæm på ages!! Å Nicolai å Marte e d bestaindi kult å træff;) Kosklompan:D

  SvarSlett
 7. Juhu, kanskje vi ska ta en tur ila dagen da.. Når passe det best for dokk da? Skoill egentlig en tur innom Veronika å tenkt æ, men kanskje æ kan lur m mæ ho te dæ da?

  SvarSlett
 8. e d muli å ikke lægg mærke t kjolan? :p

  SvarSlett