søndag 3. januar 2010

Oppsummering av jula09

Da har jeg satt av litt tid til blogging igjen, så her kommer noen ord og bilder fra jula..

Lillejulaften var vi hjemme hos mamman til Daniel å spiste grøt og pynta juletre. Vi orka ikke å ha juletre hjemme hos oss selv siden vi ikke skulle være der i jula. Tre'et ble riktig så fint, og grøten var god. Det var selvfølgelig Daniel som fant mandel'n i grøten, lurer på om det kanskje kan ha noe med mengdene som ble konsumert..


Så kom selve dagen, også den skulle feires hjemme hos mamman til Daniel! Dette ble min første jul borte fra familien, litt trist men det gikk strålende. Masse god mat, drikke, pakker og trivelige mennesker. Tone gjorde en helteinnsats på kjøkkenet! Og selvfølgelig gikk vi ikke glipp av "tre nøtter til askepott" på morgenen. Nora fikk masse pakker, hun fikk utrolig masse fint, selv syntes hun at gavepapiret var veldig interessant.Første juledag etter at julefrokosten var spist satte vi kursen mot Roan, der ble vi helt til nyttårsaften. Det var litt av et uvær de første dagene vi var der, så det ble en del innetid og rastløse unger.. Men etterhvert som dagene gikk ble det skikkelig fint vintervær og vi kunne tilbringe litt tid ute. Nora fikk prøvd akebrettet hun fikk til jul, det var morsomt kan dere tro! 3. juledag var det obligatorisk juleselskap hos bestemor, jeg for min del stillte litt skral i formen etter å ha vært på julefest dagen før.. Men pyttsann, det er jo nesten blitt en tradisjon det også! Kort oppsummert så har jula vår vært veldig fin, bare synd den gikk så fort!
Nyttårsaften feira vi i år som i fjor (the same procedure as last year) hos André og Camilla. Etter jula så frista det lite med noen storslagen fest, så en liten feiring i godt selskap var perfekt! André laga en helt nydelig kalkunmiddag, og vi var mette i lang tid etterpå. Overaskende nok sov begge ungene seg gjennom hele rakettoppskytinga. Det ble en kjempe trivelig kveld nok en gang!


Nora og Victoria på nyttårsaften i finstasen sin! Som dere ser måtte det en treningsøkt til før kveldsstellet. Nora er godt i gang med armhevinger og Victoria prøver seg på spagatenDette var da litt kronglette og kort oppsummert fra jula vår!

3 kommentarer:

 1. D shjer ut t at dåkk ha hatt ei fin jul dåkk å ja!!:o)
  Å prinsæssa dåkkers e jo bære SÅ fin!!:D

  SvarSlett
 2. Godt nytt år, Lene :) Ja, no sjer æ virkelig at tia har gått så utrolig fort. Litjpia di e jo blitt så flink :))

  SvarSlett
 3. Godt nyttår t dåkk! :)

  SvarSlett