lørdag 16. januar 2010

Rompa ned!

Endelig er det lørdagskveld og jeg har omsider fått satt ned rompa etter en lang og aktiv lørdag! Den kjennes tung ut, så det spørs om den ikke forblir ned resten av kvelden.. En liten pause blir det iallefall før vi får besøk av Ingrun og Rudi med taco på menyen.

I dag har jeg og Nora vært i byen med Hege og Matheo. Vi ble selvfølgelig akkurat for sein til bussen da vi skulle hjem. Se for deg to stressa mødre med barnevogn løpende etter bussen i noen minutter i håp om å rekke neste holdeplass, på glatta, sikksakk mellom folkemengder.. Selv med noen røde trafikklys til vår fordel måtte vi se slaget som tapt... Med 20 min. til neste avgang gikk vi likså greit hjem. Så ble det litt trim også!

Vi fikk også tid til å dra på trening i ettermiddag siden Tone var så snill å satt barnevakt. Så har iallefall ikke levd på latsida i dag.. Også var vi innom maxi å hamstra barnemat på 10 kroners marked. Lillefrøkena vår spiser kun en sort, og det må jo selvfølgelig være den dyreste de har på butikken. Så når den koster bare 10 kroner i forhold til noen og 40,- gjorde vi ett kupp.
Men nå skal jeg slappe av litt før det blir matlaging.. Ha en fin lørdagskveld da folkens! Setter inn ett bilde av Harley som fikk prøvekjøre bilen til Nora her om dagen..

8 kommentarer:

 1. Hahaha, Harley var tøff da. Flink du har vært i dag :)

  SvarSlett
 2. Hihi, ja d va sekkert ætj lækkert syn ;)
  Vorri flenk å gått langt vi ja :D Og enda flinkar va du som dro på træning etterpå!

  SvarSlett
 3. arggghhh!! Æ kjøpt barnematn dr på rema1000 t foill pris!! :S

  SvarSlett
 4. Dæææ, så flenk!! Heldi e du no uansett, som får snuppa t å eta "glasmat".. Robin nækte plænt på ailt som itj e på tallerkenan vårres...;)

  SvarSlett
 5. litt godt å iallefall ha en type ho spis som reserve vess vi e på farta. Men heimlaga e nok vinnern! :)

  SvarSlett
 6. Derre hørtes MEGET kjeinnt ut...
  Nicolai spise kun derre sorten hainn å, å æ har vorre på ica å hamstra på 10-kroners marked! Skikkeli kupp;)

  SvarSlett
 7. så kosli dåkker har d, ååå æ vil å fære sånn ut lamme andre!!

  SvarSlett
 8. Bære å hiv sæ med det, prøve no å trille minst en tur daglig ihvertfall.

  SvarSlett