torsdag 28. januar 2010

Hvilken dag er det i dag

...Hvilken dag er det i dag, det er torsdag - Og snart helg! I dag har vi vært på koselig babytreff hos Hege og Matheo. Der var det sju skravlesyke mødre og sju meget aktive barn. Siden jeg ikke hadde med noe kamera ble det dårlig med bilder derfra desverre.. Hege hadde vært flink og diska opp med både det ene og det andre, også hadde hun baka sjokoladekake.. Det var fristende for meg det, men desverre for meg er det ikke lørdag i dag.. Nora var helt utslitt etter treffet og sov lenge, noe som resulterte i sein leggetid. Er vel for mye å håpe på at dagen kanskje starter seinere i morgen tidlig fordi..

Jeg fikk endelig ny mobil i posten i dag også, endelig noe som funker.. Valget falt på en nokia (n97 mini) til slutt, etter mange mnd. spekulasjoner fram og tilbake. Så langt er jeg veldig fornøyd! Alle mine krav ble innfridd med godt kamera, touch og taster. Nå får jeg bare sørge for at denne også ikke blir ett offer av en munn med så alt for mye overskudd av sikkel!


Men dagen i dag har ikke bare vært flott.. Det har nok en gang vært en ulykke i hjemkommunen min, der en person så tragisk mistet livet. Derfor tenner jeg ett lys her på bloggen i kveld. Mine tanker går til de etterlatte! Så håper jeg at ulykkestiden snart er over der hjemme, har skjedd så mye trist der nå i den siste tida.2 kommentarer:

 1. Næ-æh, for en stilig mobil. Sjikli proff liksåm :)

  Ja, så utrolig trist det der :(

  SvarSlett
 2. Synes du va flink Lene, som klart å hold dæ unna sjokoladekaka!! :D
  Nice, mobil ja.. Vil ha ny æ å no :p
  Meen, må vent!

  Uff, så om det på tv2! Trist...

  SvarSlett