onsdag 27. januar 2010

Prøver igjen

Flere ganger nå har jeg begynt på ett nytt blogginnlegg, men bare gitt opp i mangel på inspirasjon til å skrive.. Men det er vel på tide å gi ett aldri så lite livstegn fra denne kanten nå. Her er det full fart om dagene, og ikke så veldig masse tid til å bruke data egentlig.. Nora har blitt ganske så aktiv bare på kort tid, og alt skal utforskes her i huset nå... Oppi, under, over, inni, riv, slå, knus, pang, vræl.. Sånn går no dagan! Hun har hele tida interessert seg for hunden, og nå som hun får til å gå rundt ved å holde seg i ting er stakkaren ikke trygg noen plasser.. Vi liker og tro at de to kanskje kan bli venner en dag, men det er sikkert etter at halerøskerens periode er over!

Det er ikke så mange ord som har kommet enda, ikke at jeg forventer det heller altså.. Men noen har hun på plass som mamma, hei og natta. Da Daniel skulle reise på jobb i dag vinka hun og sa HADE, mulig det var veldig tilfeldig.. Men det var så klart og tydelig å høre på - morsomt!

Dette ble ikke så spennende, men jeg fikk iallefall ned noe.. Tar og setter inn noen bilder istede jeg.. Så skal jeg lage middag til mamma kommer hjem fra skolen, hun bor her denne uken..
Tror det var flaks at vi var ute på aketur her om dagen, for nå er det snart ikke mere snø igjen..

Var skikkelig morsomt å huske utenfor blokka vår, spørs om det ikke blir noen stunder der utover våren og sommeren.

Nora har vokst ut av badebaljen sin, og jeg har vært alt for treig med å kjøpe en større til henne.. Så for å få en avveksling i dusjinga bada vi henne i lekekassen (!) hennes.. Den egna seg jo godt, og har blitt brukt flere ganger til bading.


Her er hun nok på jakt etter Harley tenker jeg..4 kommentarer:

 1. Arti å sjå fra dåkk igjen! :) Litja bli stør å stør ho å gitt!!! Robin e vorti en helt t å reis sæ attått bordan å sånn!!

  SvarSlett
 2. Flotte bilder!!!
  Ps. Sjekk bloggen min! ;)

  SvarSlett
 3. Så fort tiden har gått, Lene...og snuppa di er jo oppe å står! Utrolig skjønn er hun!

  SvarSlett
 4. Ojoj, så flink hun har blitt! :D

  SvarSlett