torsdag 7. januar 2010

Torsdag Torsdag

Da en nesten hele denne dagen ferdig, snart er det helg og endelig slutten på denne møkka-uka.. Daniel jobber helt til 20.30 på kveldene så da er vi uten bil, og når vesla er småforkjøla kan vi heller ikke gå ut i denne kulda. Man kan fort bli sprø av å bare gå hjemme.. I går var en helt forferdelig dag, med en rastløs mamma og en sur Nora. Heldigvis ble dagen i dag annerledes Vi har egentlig hatt en fin hjemmedag der vi har fått gjort unna en hel del i leiligheta.. Har t.o.m. bakt sjokoladekake, og det passer jo bra siden nyttårsforsettet til både meg og Daniel er å endre kostholdet.. Jeg liker å unnskylde meg med at det er kjekt å ha i frysern til vi får besøk.

Daniel ringte hjem fra jobb tildligere og kunne fortelle at han har hele neste uke fri, og om vi kankje skulle reise bort en tur. Finne billige sydenbilletter eller noe. Det var nok til å sette hjernen min i drømmemodus.. Tenkte å sette oss ned og se om det er noe interessant når han kommer hjem. Så får vi se da hvor vi ender opp, om det blir Spania, Oslo, Roan eller om vi bare blir hjemme..

Men nå skal jeg sette meg ned og lime inn litt bilder i fotoalbum. Har jo ikke fått satt inn bildene fra vi var i Egypt enda, og det var jo i 2008..Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

 1. på tide å lim inn egyptbildan nu ja ;D
  huff ja kan bi lange daga når man bære går heime.

  SvarSlett
 2. Åh, hørtes no gådt ut me ein tur t varmere strøk da.. :)

  SvarSlett
 3. Hihi, bake sjokoladekake hæile tida no?? :P
  Vi må treffes snart!

  Fint bilde :D

  SvarSlett