lørdag 6. februar 2010

Utedag!

I dag har vi hatt en fantastisk utedag med nydelig vær på Roan. Skikkelig godt å være masse utendørs når temperaturen er fin og sola skinner. Jeg fikk prøvd meg på å gå tur med tvillingvogn, trodde jeg skulle få ett illebefinnende etter de værste bakkene.. Er glad vi bare har enkel vogn å drasse på til vanlig! At det var snøføre gjorde vel heller ikke saken noe lettere.. Nora delte vogna med onkel Jonas som stolt fikk vise fram lekeplassen i barnehagen. Nora synes det er morsomt å leke sammen med Jonas, hun ler av nesten alt han foretar seg.. Og han gjentar gladelig - om og om igjen! Da vi kom til Roan i går overaska hun meg skikkelig også, hun sto rett opp og ned på gulvet uten noe å holde seg i ganske lenge. Dette er visst plassen for nye ting, alltid gjør hun noe nytt når hun er her. Spørs om det ikke er kjedelig å imponere bare mamma når vi er hjemme i Trondheim..

Her er pøbel1 og pøbel2 plassert i vogna og klar for avgang! Skal sies at begge to sovna i vogna på turen. Så får jeg håpe for min del at ikke mamma eller Tore leser dette før jeg har kommet meg inn til byen igjen.. Jonas skal jo ikke sove på dagtid lenger da han ikke blir lett å legge til kvelds, heldigvis sover han søtt i senga si nå..

Her er pappa og Nora i huska eller hvordan det skrives.. I min verden heter det "dessa", men det vil ikke Daniel høre stort snakk om.. Så når Nora er med mamma desser vi, og når hun er med pappa så husker de..

Her er huset mamma og Tore bygger, her hadde det skjedd store framskritt siden sist jeg var å så.. Gleder meg til å se hvordan det blir inni når det er ferdig, jeg klarer ikke å se for meg sånne ting ut fra tegninger.. Utvendig har det jo blitt kjempe fint, og utsikta er absolutt ikke til å klage på den heller! Bare å glede seg til påsketider når det skal stå ferdig!
Nå skal jeg nyte lørdagskvelden og lage god mat til mamma kommer hjem fra jobb. Ha en fin kveld folkens!

3 kommentarer:

 1. Ååå, lillegull er skikkelig tøff, hun kommer til å gå om bare noen uker! Bestemor i Trondheim

  SvarSlett
 2. Fint hus de bygger!

  Det heter "Kom, nå skal vi DISSE!!"

  hehe

  SvarSlett
 3. Så fine bilda fra dagen!

  ÅÅ, så ut som at derre kan bli ætj fin hus!
  Æ har løst t å bygg hus no!!!!! Læi av å bo i ei skoeske!!!!

  SvarSlett