søndag 21. februar 2010

Forblåst

Her kommer noen ord fra oss som befinner oss på forblåste fosen.. Jeg og Nora reiste til Roan på fredag, heldigvis fikk vi sitte på til Ida og Rune! Tanken på å skulle kjøre så langt med ei utolmodig frøken i baksetet var ikke særlig fristende.. Vi skjønte fort at det kom til å bli ganske så værhardt der ute.. Over Momyra var sikta heller dårlig kan man si... Nok en gang var jeg veldig glad jeg ikke kjørte alene!

Vi har vært innesteng av været de dagene vi har vært her.. Mange minusgrader og skikkelig sterk vind, var vel snakk om 45 effektive kuldegrader.. Grøss! Skal love dere at jeg måtte nesten dra Harley ut døra for at han skulle få gjort fra seg.. Jeg blir nesten litt gal av å ikke kunne bevege meg utendørs..

I dag har vi feira 3 års dagen til Jonas! Med masse kaker, brus og boller ble aktivitetsnivået høyt på gutta i huset! Nå har de lagt hodet på puta, og stillheten er herlig! Jeg fikk prøvd meg på å dekorere kake med noe av mammas fancye konditorfarger.. Resultatet ble ganske så glorete og munnen på de som spiste rimelig fargerik!

Nå skal jeg sette meg til rette med te-koppen og ei spennende bok!

1 kommentar:

  1. Høres ut som en herlig bursdag for Jonas! Kos dere videre!
    Tone

    SvarSlett